Hold en herremiddag for gutterne

Skal der holdes fødselsdag, bachelor fest eller jubilæum for en ven? Følg vores guide her til at planlægge den bedste herremiddag for dig og gutterne med masser af mandemad, underholdning og god stemning. 

En aften med vennerne

At hænge ud med gutterne til en lækker middag er en fed oplevelse. Det er rart at komme væk fra dagens tumult, kæresten eller børnene derhjemme og tage en friaften sammen med ens bedste venner. 

Og er der noget bedre at samles om end god mad? 

Planlæg en aften med gutterne, læg øllene på køl og tænd op i grillen. 

Lækker mad på bordet

God stemning og lækker mad går hånd i hånd. Grillmad er naturligvis en klassiker, og hvis vejret er godt udenfor, så er det hyggeligt at stå om grillen og spise ude i haven. 

Hvis I ikke selv gider stå for madlavningen så bestil en lækker middag udefra, så maden kommer direkte på bordet klar til at spise!

Sørg for drikkevarer til alle

Grillmad og bajer er et match made in heaven. Der er sikkert også nogen, som foretrækker et glas vin eller måske champagne. 

Husk også at købe ind til dem, som ikke drikker alkohol. Sørg for der er vand og sodavand på bordet og eventuelt te og kaffe til senere på aftenen.

Underholdning

Hvis du gerne vil elevere herremiddagen, så kan du sørger for noget underholdning i løbet af aftenen. Det kunne være havespil, en quiz eller andre sjove indslag. 

I kan også bestille nogle søde serveringspiger, som kan komme og fylde glassene op og stille desserten frem på bordet. 

Sørg for at alle er tilpas

Det er en god ide på forhånd at tage hensyn til de forskellige gæsters behov. Der er måske nogen, som ikke spiser kød, nogen som har allergier, der skal tages hensyn til. eller nogen som foretrækker ikke at drikke alkohol. 

Transport hjem

Sørg for at dine venner kan komme hjem fra mandemiddagen. Ingen skal ud og køre bil, hvis der er kommet alkohol indenbords. Hvis du ikke bor i nærheden af offentlig transport, så bestil en taxa hjem til dine gæster.

Skriv en kommentar