Fliserens Kolding

Føler du, at din fliseterrasse eller -indkørsel trænger til nyt liv? I så fald er der kun én rigtig måde at gribe det an på. Skal den ende med at se ud, som var den ny, skal du have udført en fliserensning. Heldigvis er der mange virksomheder, der kan hjælpe med fliserens i Kolding.

Hvis du vil være sikker på, at du får et resultat, du kan være glad for, er det afgørende, at du overlader arbejde til en ekspert. Ønsker du hjælp til at finde en aftager til opgaven, er du landet det rette sted, da du herunder finder information om priser og tilbud.

Pris for fliserens i Kolding: Hvad koster det?

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på fliserens. Af denne grund kan der ikke gives et konkret svar på, hvad det vil koste at få udført fliserens i Kolding. Af samme grund er det vigtigt, at du får tilbud fra flere forskellige firmaer.

Indhent tilbud på fliserens i Kolding her

Når du får et tilbud på fliserens (og eventuelt også imprægnering), vil prisen typisk være opgivet pr. m2. Har du et stort areal, der skal renses og imprægneres, vil det derfor være dyrere. Dog kan et stort areal ofte give en besparelse pr. m2, hvis opgaven er omfattende.

Da der er stor forskel på priserne på fliserensning i Kolding, rådes du til at få tilbud fra en bunke firmaer. Ønsker du blot at få en idé om, hvad det koster at få renset fliser, kan du se mere herunder:

 • Fliserens koster mellem 29 kr. og 50 kr. pr. m2
 • Fliserens med imprægnering koster mellem 39 kr. og 66 kr. pr. m2
 • Fliserens med imprægnering og fugesand koster mellem 69 kr. og 79 kr. pr. m2

Ud fra disse priser, kan du regne ud, hvad det vil koste dig at hyre et firma til fliserens Kolding. Det eneste, du skal gøre, er at tage antal kvadratmeter, der skal renses, og gange det med prisen. På denne måde kan du finde ud af, hvad den samlede udgift bliver.

Sådan får du 3 uforpligtende tilbud på fliserens

For at sikre, at du får en god pris på det arbejde, der skal udføres, er det vigtigt at få tilbud fra flere firmaer. Når du skal indhente disse tilbud, kan du vælge at gøre det på flere måder. Vi vil dog anbefale, at du benytter dig af en tilbudstjeneste som 3byggetilbud.dk.

Indhenter du dine tilbud på denne måde, kan du glæde dig over, at det er både gratis og uforpligtende. Derudover er der også en række andre fordele, du kan nyde godt af, hvis du benytter dig af 3byggetilbud.dk. Det omfatter blandt andet følgende:

 • Det hverken koster penge eller er forpligtende
 • Du kan indhente dine tilbud på blot fem minutter
 • Der er gode chancer for en besparelse

Sådan bruger du 3byggetilbud.dk

Der er flere fordele forbundet med at bruge 3byggetilbud.dk, men at det er nemt og hurtigt at indhente tilbud, er en af de mest prominente. Er du i tvivl om, hvordan du konkret skal bære dig ad med dette, har de lavet en video, som forklarer deres koncept nærmere:

Det er også værd at nævne, at 3byggetilbud.dk har entreprisegaranti, der sikrer dig op for 35.000 kroner. Viser det sig, at arbejdet udført af en aktør, der er hyret via deres platform, har fejl eller mangler, kan du få dette dækket. Det giver dig derfor en høj grad af sikkerhed.

Hvorfor bør jeg få flere tilbud?

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det anbefales, at du indhenter flere tilbud på din opgave. Når du gør dette, får du mulighed for at lave en sammenligning af de modtagne tilbud, hvorefter du kan vælge det af de modtagne tilbud, der er bedst.

Vælger du blot en vilkårlig virksomhed til at varetage din opgave, risikerer du, at den befinder sig i den dyre ende af skalaen. Vil du gerne undgå at betale overpris for fliserensning og imprægnering i Kolding, er det derfor afgørende, at du indhenter flere tilbud.

Hvad dækker fliserens over?

Når du bestiller en fliserens, er det sjældent kun en afrensning af fliserne, der er tale om. Derimod er det en større pakke af ydelser, du betaler for. Som regel inkluderer prisen både fliserensning, imprægnering og efterfølgende fordeling af nyt fugesand.

En fliserens udføres typisk med et hedvandsanlæg, som er lavet til formålet. Denne maskine bruger vand, der har en temperatur på mellem 70 og 120 grader, hvilket medfører, at både alger, mos samt andet skidt og snavs bliver dræbt eller løsrevet.

Efterfølgende vil der blive udført en imprægnering. Formålet med dette, er at sikre dine fliser mod fugt, hvilket mindsker risikoen for, at nye alger og flisepest opstår. Er det en imprægnering af fliser Kolding, der er professionelt udført, kan det holde i op til 10 år.

Derudover bliver der også sørget for, at der spredes nyt fugesand. Ikke alle virksomheder inkluderer dog dette i deres tilbud, hvorfor du skal være opmærksom på det. Det er vigtigt at tilvælge dette, da noget af det eksisterende fugesand forsvinder under selve afrensningen.

Sådan foregår fliserensning

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det ikke er alle firmaer, der følger samme fremgangsmåde. Alligevel er nedenstående den fremgangsmåde, der bliver benyttet af de fleste til udendørs fliserens i Kolding:

 1. Gennemgår området: Som regel starter de med at gennemgå hele området, hvilket gøres med henblik på at vurdere, hvor fliserne befinder sig, og hvor beskidte, de er. Ud fra dette vurderes, hvordan den konkrete opgave bliver løst på bedst mulig vis.
 2. Renser fliserne: Når opgaven er blevet vurderet, bliver fliserne renset med en skån og effektiv maskine. Der bruges en særlig maskine, der arbejder med lavt tryk og vand på ca. 90 grader. Det betyder, at dine fliser er godt beskyttet, mens alger, flisepest og mos fjernes.
 3. Imprægnerer fliserne: Når en rensning er blevet udført, er det tid til en imprægnering, som lukker flisernes overflade. Det er en fordel, da det medfører, at der ikke opstår nye angreb. Samtidig sikrer behandlingen, at de algesporer, der er i flisens porer, bliver nedbrudt kort tid efter.
 4. Påfører fugesand: Dette er ikke altid en del af prisen, men de fleste firmaer tilbyder det. Når både rensning og imprægnering er slut, bliver der spredt fugesand. Det skyldes, at det eksisterende fugesand skylles væk under rensningen, hvorfor der bliver fyldt op med nyt sand.
 5. Gør rent: Til slut bliver der gjort rent i det område, hvor fliserensningen er blevet udført. Det er et stykke arbejde, der kan svine en del, hvorfor det ofte er nødvendigt at gøre rent efterfølgende. Det vil blandt andet være døre, vinduer, karme osv., der bliver rengjort i denne forbindelse.

Det er ikke altid, at det er denne fremgangsmåde, der bliver brugt, men det er meget udbredt. Hyrer du et firma til at varetage din fliserens i Kolding, vil det sandsynligvis ske på denne måde. Husk dog, at det ikke er alle firmaer, der har imprægnering og fugesand med i prisen.

Fliserens kan udføres hele året

Mange tror, at der er bestemte tidspunkter, hvor det er bedst at få renset sine fliser. Sådan forholder det sig dog ikke. Arbejdet bliver udført med professionelt udstyr, der sikrer, at man kan rense fliser hele året rundt. Derfor er man ikke begrænset til én årstid.

Selvom det ikke er et krav, at der er mange, der vælger at få renset fliser i foråret eller tidligt på sommeren. Det gør de, da deres terrasse, indkørsel e.l. dermed er klar til sommeren. Rigtig mange bruger nemlig primært deres udearealer i løbet af sommerperioden.

Ønsker du ikke at få arbejdet udført på dette tidspunkt, er det ikke en hindring. Du kan sagtens hyre et firma til at rense dine fliser efterår eller vinter. I nogle tilfælde kan det endda være en fordel, da efterspørgslen ikke er helt så høj, som det er tilfældet om sommeren.

Kan jeg selv stå for rens af fliser?

Der bør ikke herske tvivl om, at der er mange, der gør sig tanker om at rense fliser selv. Hvis det også er noget, du har overvejet, er det noget, der skal overvejes nøje. Det skyldes, at det sjældent er hverken din tid eller penge værd, at du selv står for at rense dine fliser.

Dette er der flere grunde til, men det handler i høj grad om, at du skal investere i det udsyr, der skal bruges til formålet. Hvis du skal kunne udføre en fliserens og imprægnering i Kolding, har du brug for både sikkerhedsudstyr, en hedvandsrenser samt kemikalier til formålet.

Hvis du ikke har udstyret i orden, vil det ikke være muligt at opnå det resultat, du gerne vil opnå. Derfor kan du ikke blot bruge en normal højtryksrenser. Derimod skal der gøres brug af en professionel hedvandsrenser, der er blevet skabt specifikt til dette formål.

En af grundene til, at du ikke vil opleve, at en professionel benytter sig af en højtryksrenser er, at det kan gøre skade på dine fliser. Af samme grund kan det meget sjældent svare sig at gøre det selv. At det tilmed er relativt billigt at få udført, er kun med til at understrege dette.