Fornyelse af dit hjem giver et friskt pust inde som ude

Til tider trænger møbler til en udskiftning. Til dels for et nyt look eller bedre komfort. Inde som ude er det altid dejligt at få fixet de ting, der enten trænger til en udskiftning eller blot pleje. Netop så ens hjem fremstår velholdt.

En ny seng kan være tiltrængt

Trænger den gamle seng til en udskiftning. Det kan være, at madrassen er udtjent og det mærkes i kroppen. Så er der gode råd for en god trekvart seng, som samtidig tager sig æstetisk ud i en skøn og beroligende farve. Samtidig med en komfortabel springmadras og i flere varianter. At ligge og sove godt er helse for krop og sjæl, så er der ikke plads til en King size seng kan en trekvart seng være et ligeså godt alternativ. For man kan sove ligeså godt i en lidt mindre seng. Netop fordi den kan bidrage til nærvær. Om man sover en eller to i den.

Skønne hjem er altid dejligt at komme hjem til

Vores hjem er basen, hvor vi slapper af og nyder tiden med børn, venner og familien. Derfor må hjem gerne være personlige og hyggelige, fordi det bidrager til ro trods hjem også bruges. De fleste ting bliver slidt med tiden, så at udskifte lidt engang imellem kan også bidrage til nye farver. Som til tider også kan være tiltrængt. Men det kan også være, at børnene er flyttet hjemmefra og man nu har rum for at lave et lækkert gæsteværelse. Så børn, venner og familie kan overnatte hvis nødvendigt. Den gamle seng kan måske tjene rummet, så man selv kan sove i en ny og mere lækker seng. Er det et mindre rum, kan en trekvart seng netop være løsningen.

Vedligeholdelse ude er også nødvendigt

Efterårs- og vintermånederne er ofte de måneder, hvor vi får gjort mere indendørs end udendørs. Har man hus, så er det vigtigt, at det bliver efterset for mindre skader og udbedres for at holde huset tæt og varmt. Er det omkranset af mindre eller større fliseområder, så er det vigtigt, at de renses for smuds og alger. For de kan blive glatte at gå på. Så det kan være en god ide, at få det gjort inden vinteren sætter ind. Men det kan nu også være rart at købe sig fri, så man kan bruge sin dyrebar tid på andet.

Skriv en kommentar